Bij de wand in de badkamer zijn er telkens drie lades boven elkaar geplaatst. Doordat deze lades verschillen qua diepte is elke m³ benut. Verder is er gekozen voor een grote tegel in combinatie met organische steenstrips dit zorgt voor…

Deze badkamer is van alle gemakken voorzien. De speelse tegels maken van de lange muur een echt eyecatcher. De ruime inloopdouche heeft een regendouche en breed zitgedeelte. Verder is er een ruim wastafelmeubel en ook een toilet aanwezig.

De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met geïntegreerd bankje. De verwarmde spiegel is voorzien van LED verlichting en een make-up spiegel. Het wandcloset is rimfree uitgevoerd en gemonteerd op stroken tegels.

Deze woning is voorzien van luxueuze, industriële badkamer, waarin we gebruik hebben gemaakt van een eiken wandmeubel met waskommen en inbouwkranen. Het sanitair uitgevoerd in mat zwart. In de inloopdouche is een sunshower geplaatst voor het ultieme wellness gevoel.  

Jaren 30 woonhuis voorzien van romantische badkamer. Marmeren vloeren gelegd wat past bij de sfeer. De inloopdouche is voorzien van hardglazen douchedeur, nisje in het tegelwerk en een regendouche.

De Portugese tegels in de badkamer zorgen voor een speelse uitstraling en de motiefjes en verschillende kleuren maken het authentiek. De tegels zijn te herkennen aan hun unieke bloemen motiefjes. De waskom heeft daarnaast een stoere uitstraling, hierbij is er…