De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met geïntegreerd bankje. De verwarmde spiegel is voorzien van LED verlichting en een make-up spiegel. Het wandcloset is rimfree uitgevoerd en gemonteerd op stroken tegels.

Deze woning is voorzien van luxueuze, industriële badkamer, waarin we gebruik hebben gemaakt van een eiken wandmeubel met waskommen en inbouwkranen. Het sanitair uitgevoerd in mat zwart. In de inloopdouche is een sunshower geplaatst voor het ultieme wellness gevoel.  

Jaren 30 woonhuis voorzien van romantische badkamer. Marmeren vloeren gelegd wat past bij de sfeer. De inloopdouche is voorzien van hardglazen douchedeur, nisje in het tegelwerk en een regendouche.

De Portugese tegels in de badkamer zorgen voor een speelse uitstraling en de motiefjes en verschillende kleuren maken het authentiek. De tegels zijn te herkennen aan hun unieke bloemen motiefjes. De waskom heeft daarnaast een stoere uitstraling, hierbij is er…

De grote vloertegels van één bij één meter en het vrijstaande ligbad geven een ruimtelijk gevoel in de badkamer. Het eiken meubel is voorzien van een hardstenen wasbak. De betonciré wanden lopen naadloos in elkaar over. Daarnaast kunnen bacteriën zich…