Klein, flexibel familiebedrijf

Ons bedrijf is door Jan en Annita opgericht in 1988. Als allround vakman realiseerde Jan een volledige verbouwing zonder onderaannemers. Zijn enthousiasme en gedrevenheid wordt nu gedeeld met zijn zoon Wessel, die inmiddels mede-eigenaar is. Door zijn inbreng zijn wij uitgegroeid tot een innovatief bouwbedrijf.

Samenwerken voor het beste eindresultaat

Onze medewerkers en vaste onderaannemers brengen ook veel ervaring met zich mee. Wij werken met vakmanschap en toewijding aan uw tevredenheid. Doordat u één aanspreekpunt heeft, nemen wij uw zorg uit handen. Zo bouwen we aan een lange relatie, die verder reikt dan het moment van oplevering.

Een stukje historie...

1988

1988

Bedrijf gestart in 1988 door Jan en Annita

1990

1990

Jong geleerd is oud gedaan

2013

2013

25-jarig bestaan

2018

2018

Opening bedrijfspand Ede

Totaalproject

Nadat wij met elkaar de woonwensen bespreken kunnen wij u een totaalproject aanbieden. Hierin kunt u de volgende dingen verwachten: een adviesgesprek bij u thuis, een uitgewerkte bouwtekening en een gespecificeerde offerte.

Verhuizen zonder zorgen

Heeft u een andere woning op het oog, maar heeft u geen zicht op het totaalplaatje? Graag gaan wij met u mee om de woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Zodat u financieel overzicht heeft en wij samen uw droomhuis kunnen realiseren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?