Binnen en buiten genieten in stijl

In een succesvolle samenwerking met familie van de Kraats heeft deze renovatie plaatsgevonden. Als eerst is de keuken aangepakt. De traditionele paneeldeuren, het composiet werkblad en een losstaand fornuis zorgen ervoor dat de landelijke stijl van het woonhuis ook in de keuken terugkomt. Met het hoogglans spuitwerk zijn de fronten stoot en krasbestendig. De zachte kleur van de keuken versterkt het landelijke gevoel. Deze stijl is goed te combineren met de glazen stalen deur naar de hal.

Na de keuken volgde de renovatie van de badkamer en veranda. De grote vloertegels van één bij één meter en het vrijstaande ligbad geven een ruimtelijk gevoel in de badkamer. De beton ciré wanden lopen naadloos in elkaar over. Daarnaast kunnen bacteriën zich nauwelijks hechten aan beton ciré. Deze voordelen zorgen ervoor dat het een zeer onderhoudsvriendelijke badkamer is. De natuurstenen wastafel is uniek en geeft de badkamer een exclusieve uitstraling.

Om de landelijke sferen van binnen en buiten met elkaar te verbinden is er gekozen voor een veranda van natuurlijke materialen. De eikenhouten grote balken zorgen voor een stevige basis. Deze draagbalken zijn op een ouderwetse wijze met elkaar verbonden. Daarbij zijn ook de schoren in het zicht teruggebracht. De buitenhaard inclusief zwart opgebouwde schoorsteen zorgt voor een mooie afscheiding. Een detail wat het geheel compleet maakt zijn de koperen hemelwaterafvoeren en deklijsten die zorgen voor een natuurlijke look.

Impressies: KeukenBadkamerVeranda