Uniek en boordevol karakter

Het complete huis van familie de Vries is voorzien van een nieuwe jas. Enkele bestaande gevels zijn blijven staan, de rest van de woning is afgebroken. Deze gevels zijn volledig gerestaureerd en geïsoleerd. Ze zijn voorzien van snijvoegen, kozijnen in de boerderijstijl en geïsoleerde stalramen. 

De indeling van de woonboerdij is naar wens aangepast. Tijdens de verbouwing zijn er nog veranderingen aangebracht, dit gebeurt altijd in goed overleg met de klant. Zo is bijvoorbeeld op het allerlaatste moment de locatie van de trap nog gewijzigd, om de ruimte optimaal te benutten.

Achter de schermen is er behoorlijk wat veranderd, al het leidingwerk en de bedrading is opnieuw aangelegd. Er zijn ook duurzame stappen ondernomen om zo het huis toekomst klaar te maken. Zo is het huis voorzien van een nieuwe Cv installatie, vloerverwarming en een slimme thermostaat. Verder is er een nieuw geïsoleerd dak geplaatst.

De boerderijstijl is in de gehele woning terug te vinden, zo zijn de eiken houten spanten in het zicht geplaatst. De 1e verdiepingsvloer is geheel in het zicht aangebracht voorzien van duivenjager profilering aan de balklaag en vellingdelen, maar ook de kleine details zoals de bakeliet schakelaars zorgen voor het geheel.

Impressies: Keuken – Badkamer