Complete metamorfose woonboerderij

Deze boerderij is compleet gestript en opnieuw opgebouwd, van het plaatsen van een aanbouw tot nieuw bouwen van een complete veranda. De grote lichtstraat zorgt voor een mooie lichtinval boven het trappengat. Zo is er optimaal gebruik gemaakt van de lichtinval, zowel op de boven- als benedenverdieping is er profijt van.

De uitbouw van de woonboerderij heeft plaats gemaakt voor een ruime slaapkamer en badkamer. De Portugese tegels in de badkamer zorgen voor een speelse uitstraling en de motiefjes en verschillende kleuren maken het authentiek. De tegels zijn te herkennen aan hun unieke bloemen motiefjes. De waskom heeft daarnaast een stoere uitstraling, hierbij is er gebruik gemaakt van robuuste natuurlijke materialen.

In de woonkamer zijn de eiken gebinten geheel in stijl opgebouwd als werkende draagconstructie. Door deze constructie zijn er geen verdere draagmuren nodig, dit zorgt het voor open ruimtes. Door de toegepaste natuurstenen vloertegels in de woonkamer en keuken creëer je één geheel. De keuken is voorzien van een greeploze kastenwand, greeploze lades en een geïntegreerd afzuigsysteem. In de woonkamer staat de open haard centraal. Het is een robuuste grote open haard die opgaat in de stijl van het huis. De wand daarachter is van beton ciré evenals de kastenwand in de keuken.

De met potdeksel afgewerkte veranda komt overeen met de schutting en uitbouw, wat zorgt voor een passend geheel. De eiken houten hekjes geven een country touche aan het geheel. Het metselwerk is afgewerkt met zachtgrijs buitenstucwerk. De buitenhaard zorgt ervoor dat je langer buiten kunt genieten.

Impressies: KeukenBadkamerUitbouw