Strak en stijlvol

Bij de woning van de familie Wielenga kun je spreken van een extreme metamorfose. De gehele buitenzijde is opnieuw opgebouwd, de gevels zijn geïsoleerd en gestuckt. De ruimtelijke en chique sfeer van het huis wordt versterkt door de fraké houten bekleding in combinatie met de glazen pui aan de achterzijde van de woning. Deze pui bestaat uit Finstral aluminimum kozijnen voorzien van triple beglazing, dit zorgt voor  duurzame isolatie van het huis. 

Een greeploze keuken, oftewel een keuken zonder handgrepen of knoppen, is ongekend populair. Vanwege de strakke uitstraling past dit type keuken namelijk goed in veel verschillende woonstijlen. De open ruimte tussen de keuken en woonkamer zorgt voor de verbinding met elkaar.   

De vloeren en trap zijn bekleed met PVC, dit wordt vaak gekozen als materiaal voor de vloer.PVC is slijtvast, veilig en gemakkelijk schoon te maken.

De ramen in de badkamer en slaapkamer zijn voorzien, jaloezieën tussen het glas, dit is ideaal voor  vochtige ruimtes. Het is zeer onderhoudsvriendelijk.

Impressie: Badkamer